Leendő osztályfőnökök

A 2021 őszén induló 7. évfolyam leendő osztályfőnökeinek néhány mondatos bemutatkozása

Kiss Csilla (balra, “a” osztály)

1999-ben végeztem az ELTE BTK történelem szakán, és a pályafutásomat rögtön a Trefortban kezdhettem meg, ahol azóta is tanítok. 2014 szeptemberétől a történelem munkaközösség vezetője is vagyok. Az első osztályom 2006-ban, a második 2018-ban érettségizett. 2008-ban szereztem PhD fokozatot történettudományból2013-ban pedig színháztudomány MA diplomát. Három (kis)kamasz gyermekem van, így szülői oldalról is ismerem a gimnáziumi korosztályt.

Ujházy Márton  (b osztály)

Az ELTE-n végeztem matematikus és matematika tanári szakon, a diplomám megszerzése után rögtön a Trefortba kerültem, az azóta eltelt tizenegy évet végig az iskolánk falai között töltöttemElőző – és egyben első – osztályom két éve érettségizett, nagy öröm volt számomra, hogy végigélhettem velük azt az utat, amit a gimnáziumi éveik alatt bejártak. Kíváncsian várom az újabb hasonlóan izgalmas kalandot. Az iskolai munkámat jól kiegészíti, hogy mai napig aktívan zenélek, elsősorban komolyzenét és népzenét. Feleségemmel egy óvodás korú kisfiút nevelünk otthon.

Pásztor Dóra (jobbra, c osztály)

Az ELTE-n végeztem magyar és földrajz szakos tanárként, és pályafutásomat egyből a Trefortban kezdhettem meg immáron három éve. Rögtön idekerülésemkor alkalmam volt osztályfőnök-helyettesi szerepkörben kipróbálni magam, ami az egyik legnagyobb élményt jelentette számomra. 2017 óta tagja – és egyik alapítója – vagyok az IrodalomSzemlélet elnevezésű, hallgatói kezdeményezésből kialakult módszertani csoportnak, amely a mai napig szervez programokat gyakorló és leendő pedagógusok számára. 2016-ban bronzjelvényes túravezetői oklevelet szereztem. Nagy örömmel veszem ki a részem az iskolai programokból, és kiemelten fontosnak tartom az iskolán kívüli tevékenységek, kirándulások, szakkörök (pl. színjátszó) népszerűsítését, szervezését.